3FM lanceert ochtendshow met Mattie & Marieke en hun sidekicks

3FM, de Nederlandse radiozender, heeft een nieuwe ochtendshow gelanceerd met Mattie & Marieke en hun sidekicks. De show, die elke ochtend van maandag tot vrijdag te horen is, belooft een leuke mix van muziek, informatie en entertainment.

Mattie & Marieke zijn twee bekende Nederlandse presentatoren die al jarenlang samenwerken. Ze hebben al veel ervaring met radio en tv-programma’s en zijn er klaar voor om hun kennis en kunde in deze nieuwe ochtendshow te gebruiken.

De show zal ook sidekicks hebben, waaronder de bekende Nederlandse rapper Fresku en de populaire DJ’s JazzyFunk & Jiggy Dje. De sidekicks zullen de show een extra dimensie geven door hun muzikale kennis en hun unieke invalshoeken.

De show zal elke ochtend van maandag tot vrijdag te horen zijn op 3FM. Luisteraars kunnen genieten van een leuke mix van muziek, informatie en entertainment. De show belooft een leuke start van de dag te zijn voor iedereen die luistert.

3FM is erg blij met de lancering van deze nieuwe show met Mattie & Marieke en hun sidekicks. Het is een geweldige manier om de dag mee te beginnen en het is een leuke manier om de luisteraars te vermaken. De show belooft een leuke mix van muziek, informatie en entertainment te bieden.