‘3FM-dj’s Scheren Hun Hoofd voor 50.000 Euro tijdens Serious Request: ‘Fris de Kerst in’

3FM-dj’s hebben zichzelf een bijzondere uitdaging gesteld tijdens Serious Request: ‘Fris de Kerst in’. Ze hebben beloofd dat ze hun hoofd zullen scheren als ze 50.000 euro ophalen voor het goede doel.

De dj’s van 3FM, Giel Beelen, Coen Swijnenberg en Domien Verschuuren, hebben deze uitdaging aanvaard om geld op te halen voor het goede doel. Ze hebben gezegd dat als ze 50.000 euro ophalen, ze hun hoofd zullen scheren.

De dj’s hebben de uitdaging aangepakt met veel enthousiasme en energie. Ze hebben verschillende acties ondernomen om geld op te halen, zoals het verkopen van merchandise, het organiseren van een benefietconcert en het verzamelen van donaties via social media.

Het resultaat was verbluffend. De dj’s hebben meer dan 50.000 euro opgehaald voor het goede doel. Om hun belofte na te komen, hebben ze hun hoofden geschoren tijdens een live-uitzending van 3FM.

Het was een emotioneel moment voor de dj’s en hun fans. De dj’s waren erg blij met de steun die ze hadden gekregen en wilden hun dankbaarheid tonen door hun belofte na te komen.

Het was een geweldige prestatie van de 3FM-dj’s om zo veel geld op te halen voor het goede doel. Hun actie heeft veel mensen geïnspireerd om ook iets te doen voor een goed doel. Door hun actie hebben ze laten zien dat iedereen een verschil kan maken.