3FM-dj’s Barend, Sophie en Wijnand Opsluiten in Glazen Huis in Nijmegen

3FM-dj’s Barend, Sophie en Wijnand hebben zichzelf opgesloten in een glazen huis in Nijmegen. Ze doen dit om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst van de actie gaat naar Stichting Het Vergeten Kind.

De 3FM-dj’s zullen gedurende de komende vier dagen in het glazen huis verblijven. Ze hebben al veel steun gekregen van mensen uit Nijmegen en omgeving. Er zijn al veel donaties gedaan en er is een speciale website waar mensen hun steun kunnen laten zien.

Het glazen huis staat op een bijzondere locatie in Nijmegen, namelijk op het Valkhof. Hier kunnen mensen de dj’s bezoeken en hun steun laten zien. Ook kunnen mensen de dj’s online volgen via de speciale website.

De 3FM-dj’s zijn erg enthousiast over de actie en hopen dat ze veel geld kunnen inzamelen voor Stichting Het Vergeten Kind. Ze hopen dat mensen hun steun laten zien door donaties te doen of door een bezoek te brengen aan het glazen huis.

De actie duurt nog vier dagen, dus als je de dj’s wilt steunen, doe dat dan zo snel mogelijk! Help mee om geld in te zamelen voor Stichting Het Vergeten Kind en laat je steun zien aan Barend, Sophie en Wijnand!