25ste editie van Top 2000 geopend met ‘mash-up’ door radio-dj Bart Arens

De 25ste editie van de Top 2000 is geopend met een spectaculaire mash-up door radio-dj Bart Arens. De Top 2000 is een jaarlijks terugkerende lijst met de beste 2000 nummers aller tijden, gekozen door luisteraars van Nederlandse radiozenders.

De mash-up die Arens heeft gecreëerd, bestaat uit meer dan 50 nummers uit de Top 2000. Het nummer begint met het bekende ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen en eindigt met ‘We Will Rock You’. Tussendoor komen nummers als ‘Stairway to Heaven’ van Led Zeppelin, ‘Hotel California’ van The Eagles en ‘Smoke on the Water’ van Deep Purple voorbij.

Arens heeft de mash-up gemaakt om de lancering van de 25ste editie van de Top 2000 te vieren. Hij zei dat hij veel plezier had gehad bij het maken van de mash-up en dat hij hoopte dat luisteraars er net zo veel plezier aan zouden beleven als hij.

De lancering van de Top 2000 is altijd een grote gebeurtenis in Nederland. De lijst wordt elk jaar samengesteld door radio-dj’s en luisteraars die hun stem uitbrengen op hun favoriete nummers. De lijst is een goed overzicht van de muzikale smaak van Nederlandse luisteraars, en het is altijd leuk om te zien welke nummers er bovenaan staan.

Met de opening van de 25ste editie van de Top 2000 is er weer een nieuw jaar vol muzikale herinneringen begonnen. We kunnen niet wachten om te zien welke nummers er bovenaan staan!