19-jarige aangehouden wegens verdenking van het vervalsen van honderden ID-bewijzen

Afgelopen week is een 19-jarige man aangehouden in verband met het vervalsen van honderden ID-bewijzen. De man werd opgepakt in de stad Utrecht nadat de politie een onderzoek had ingesteld naar het vervalsen van identiteitsdocumenten.

De verdachte werd aangehouden op verdenking van het vervalsen van honderden ID-bewijzen. De politie gelooft dat de man betrokken was bij het vervalsen van de documenten en dat hij deze documenten vervolgens aan anderen verkocht.

De politie is begonnen met het onderzoek naar het vervalsen van ID-bewijzen nadat er meldingen waren gekomen dat er steeds meer mensen waren die identiteitsdocumenten hadden gekocht die niet echt waren. Na een grondig onderzoek kon de politie de 19-jarige verdachte aanhouden.

De politie heeft aangegeven dat de verdachte zal worden vervolgd voor het vervalsen van identiteitsdocumenten en dat hij ook wordt vervolgd voor het aanbieden van deze documenten aan anderen.

De politie waarschuwt mensen om voorzichtig te zijn met het kopen van identiteitsdocumenten, omdat er steeds meer mensen zijn die deze documenten vervalsen en aanbieden. Als je een identiteitsdocument koopt, controleer dan altijd of het echt is.