18-jarige Nederlander Huijsen promoveert na debuut bij Juventus naar eerste elftal

18-jarige Nederlander Huijsen promoveert na debuut bij Juventus naar eerste elftal

De 18-jarige Nederlander Huijsen heeft een grote stap gezet in zijn voetbalcarrière. Na een korte periode bij Juventus, heeft hij de promotie naar het eerste elftal van de Italiaanse club gemaakt.

Huijsen begon zijn voetbalcarrière bij de jeugdopleiding van FC Utrecht. In 2018 tekende hij een contract bij Juventus, waar hij eerst in de jeugdopleiding speelde. Na een aantal goede prestaties werd hij uiteindelijk opgenomen in het eerste elftal.

Huijsen is een veelbelovende speler die veel potentie heeft. Hij is een technisch vaardige speler met een goed overzicht en een uitstekende passing. Ook is hij fysiek sterk en heeft hij veel energie.

De promotie naar het eerste elftal van Juventus is een grote stap voor Huijsen. Hij krijgt nu de kans om zich verder te ontwikkelen als voetballer en om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

Huijsen is een voorbeeld voor veel jonge voetballers in Nederland. Zijn prestaties laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen kunt verwezenlijken.