18-jarige man gearresteerd in verband met dood van 52-jarige man in Leek, Groningen

18-jarige man gearresteerd in verband met dood van 52-jarige man in Leek, Groningen

De politie heeft vrijdagavond een 18-jarige man gearresteerd in verband met de dood van een 52-jarige man in Leek, Groningen. De politie kreeg een melding van een vechtpartij rond 21.00 uur en trof bij aankomst op de plaats delict een levenloos lichaam aan.

Na onderzoek is de 18-jarige man gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 52-jarige man. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de verdachte of de omstandigheden waaronder de dood is geconstateerd.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de dood van de 52-jarige man en is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben wat met de zaak te maken heeft. De politie heeft ook gevraagd om informatie over de verdachte.

De familie van de overledene is geschokt door het nieuws en heeft verdrietig gereageerd op de dood van hun geliefde. Ze hebben gevraagd om privacy tijdens dit moeilijke moment.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek en zal binnenkort meer informatie vrijgeven over de dood van de 52-jarige man.