140 banen bij VDL in gevaar door stopzetten bedrijfsonderdeel

VDL, een grote Nederlandse industriƫle groep, heeft aangekondigd dat het een bedrijfsonderdeel gaat stopzetten. Hierdoor staan 140 banen op het spel.

Het bedrijf heeft bekend gemaakt dat het de productie van de VDL Groep in Eindhoven gaat staken. Het bedrijf heeft verklaard dat deze beslissing is genomen om de kosten te verlagen en de concurrentiepositie te versterken.

De directie van VDL heeft aangegeven dat er alles aan gedaan wordt om de gevolgen van deze beslissing voor de werknemers zo klein mogelijk te houden. Er zal ondersteuning worden geboden bij het vinden van een nieuwe baan en er zal ook een sociaal plan worden opgesteld.

De staking van de productie in Eindhoven zal gevolgen hebben voor de andere bedrijfsonderdelen van VDL. De directie heeft aangegeven dat er maatregelen worden genomen om de impact van deze beslissing op andere bedrijfsonderdelen te minimaliseren.

De directie van VDL heeft verklaard dat de beslissing om het bedrijfsonderdeel te staken niet gemakkelijk is geweest, maar dat het noodzakelijk is om de concurrentiepositie van het bedrijf te versterken. De directie hoopt dat de werknemers die hun baan verliezen, snel een nieuwe baan zullen vinden.