117 miljoen euro aan cocaïne onderschept in Rotterdam deze maand

117 miljoen euro aan cocaïne onderschept in Rotterdam deze maand

Deze maand heeft de Nederlandse politie een enorme hoeveelheid cocaïne onderschept in Rotterdam. De waarde van de drugs is geschat op 117 miljoen euro.

Het onderscheppen van de cocaïne is het resultaat van een intensief onderzoek dat de politie heeft uitgevoerd. Het onderzoek begon na informatie over een mogelijke drugstransactie in Rotterdam. Na verder onderzoek kon de politie een schip identificeren dat betrokken was bij de transactie.

De politie heeft het schip onderschept en de bemanning gearresteerd. Bij het doorzoeken van het schip vond de politie meer dan twee ton cocaïne. De drugs waren verpakt in zakken die verborgen waren in de lading van het schip.

De politie heeft aangegeven dat deze onderschepping een van de grootste in Nederland is. Het is een belangrijke stap in de strijd tegen drugshandel in Nederland. De politie heeft aangegeven dat ze blijven werken aan het opsporen van drugstransacties en het bestrijden van drugshandel.

Deze onderschepping is een duidelijk signaal dat Nederland niet zal tolereren dat er illegale drugs worden verhandeld. Het is een belangrijke stap om de drugshandel te bestrijden en ervoor te zorgen dat Nederland een veilige omgeving blijft.